Instagram udruller meddelelser, når du tager skærmbillede af en persons historie, og det er tid til at stoppe Creepin '

Instagram-profil

NeONBRAND / Unsplash


Det ser ud til, at Instagram har til hensigt at squash Snapchat med hver funktion, de frigiver.

Da Instagram først rullede ud 'Historier', var den oprindelige tanke 'hvorfor skulle jeg bruge dette, når jeg allerede har fået Snapchat?', Men det tog slet ikke lang tid for daglig interaktion på Instagram Historier at overgå Snapchats brugernumre.



I juni var der 400 millioner daglige brugere på Instagram Stories sammenlignet med kun 191 millioner daglige Snapchat-brugere.

Instagram rullede også GIF'er, emojis og filtre ud. Alle funktioner, der var centrale for Snapchats produkt.



Nu ser det ud som om Instagram udruler en anden af ​​Snapchats funktioner: meddelelser, når du screenshot en persons historie.

Dette var altid en stor funktion på Snapchat af mange grunde. Da de direkte beskeder forsvandt kort efter åbningen, kunne nogen screenshot det for at gemme. Snapchat ville sende en meddelelse til den bruger. I teorien ville dette forhindre folk i at gemme Snapchat-meddelelser om, at den oprindelige afsender ikke ville forblive permanent (* hoste * nøgenbilleder * hoste *).

Ifølge disse tweets har Instagram-brugere allerede modtaget underretninger om, at folk skærmbilleder deres historier:



Snart vil Instagram advare brugerne, når nogen tager et screenshot af deres historie ifølge en rapport fra Daglig prik . De siger, at du allerede kan se, om nogen skærmbilleder din historie ved at følge disse trin:

Hvis du vil se, hvem der skærmbilleder din Instagram-historie, skal du besøge historiens hovedside - hvor du kan se en liste over offentlige indlæg - og kigge efter det pinwheel-formede kameralukkerikon ud for navnet på en konto. Dette ser ud til at være den eneste måde at bestemme, hvem der tager dine offentlige fotos og videoer. Du modtager ikke en underretning eller direkte besked - du skal kontrollere det manuelt hver gang. Naturligvis er den bedste måde at forhindre folk i at snappe dit indhold på at stoppe med at sende noget, du ikke vil have dem til at se. ( via )

TechCrunch nåede ud til Instagram for en kommentar om dette, og de modtog dette vage svar tilbage: Vi tester altid måder til at forbedre oplevelsen på Instagram og gøre det lettere at dele ethvert øjeblik med de mennesker, der betyder noget for dig. Så de bekræftede ikke rigtig, om dette vil blive rullet ud til alle brugere, eller om det er noget, de tester for en bestemt delmængde af brugere.

Jeg ved ikke, hvorfor folk føler behov for at krybe så hårdt og screenshot en persons historie, når du lige så let kan sende en tekst til den person 'gå og se på XYZ's historie', hvis du vil have nogen til at se den, men dette er tilsyneladende en meget reel bekymring for creepers af 'gram.

Som påpeget på Daglig prik , uanset om du tager skærmbilleder, er det stadig SINDVÆRDIG NEM for at gemme en persons Instagram-historie ved hjælp af en funktion på din iPhones startskærm. Så mens denne funktion vil udgøre et par creepers, forhindrer den stadig ikke folk i at krybe hårdt.